Services


B.J. Kooy automotive solutions

EXPERIENCE

YOU CAN TRUST

SERVICES


Met meer dan 15 jaar ervaring in zowel de autoschade- als de autobranche besloot ik in 2018 om de stap te wagen naar zelfstandigheid als freelancer in de auto restauratie- en autoschade branche.

Mijn passie ligt vooral bij het mooi maken van dingen in de breedste zin van het woord. Tot in de puntjes....


Ik heb ruim 8 jaar autoschadeherstel en autorestauratie uitgevoerd bij autoschade Noteboom & Moret in Strijen. (nu Bosman&Kalis).

Daar deden wij reparaties voor de importeur van TVR en Morgan. Tevens verzekeringsschades en altijd wel een restauratie project om aan te werken. Ik heb hier Audatex module 2 en 3 behaald. Mijn hoofdtaken lagen daar in de spuiterij/voorbewerken voor spuiten.


Na 8 jaar ben ik overgestapt naar autobedrijf Kooiman b.v. in Oud-Beijerland als leidinggevende in de werkplaats. Hierbij heb ik veel kennis opgedaan op gebied van efficiĆ«nt werken en technische bijscholing waaronder de kwalificatie Brons, Zilver, Goud en Tech Master van het automerk Opel en Chevrolet.  Ook ben ik APK keurmeester. Erkend leermeester was ik al en opleiding coaching en leidinggeven staat ook op mijn cv. Tot april 2017 heb ik deze functie uitgevoerd.

Na 1 jaar bedrijfsleider bij BandenXL de Baronie in Terheijden, waar we een reorganisatie hebben uitgevoerd, heb ik besloten op freelance basis verder te gaan. Ik miste het bezig zijn met een vak en de doener in mij bleef vragen om vakwerk te gaan maken in de branche waarin ik mezelf het meest thuis voel..


Zoekt u een oplossing op technisch of coaching gebied in uw autoschade/restauratie bedrijf?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.


Met vriendelijke groet,

Bastian Kooy.

Email: info@kooyautomotive.nl


Telefoon: 06-46095563

Copyright @ All Rights Reserved